Phoenicz Ajatuksia pohjoisesta etelään

Kielletään kaikki?

Olen erittäin ristiriitaisissa tunnelmissa MV-lehden "sulkemisen" ja sen paluun kanssa vain muutama tunti "sulkemisen" jälkeen. Olen nähnyt omin silmin MV:n tehtailemia rasistisia artikkeleita. Mm. Mariellan joukkoraiskauksen yhteydessä julkaistiin kasvokuvia, joiden väitettiin liittyvän asiaan ja että kuvan lähde olisi ollut Expressen. Kaivoin Expressenin sivut tuolloin ylösalaisin, ja totesin ettei siellä sellaista juttua ollut. Toisaalta taas MV on julkaissut mm. Velallisten Tuki -ryhmän asioita, joiden todenperäisyyden olen myös selvittänyt - täyttä asiaa jokainen sana nyt ja aina. Valtamedia ei sitä vaan sano ääneen.

Suomen ratkaisu tähän asiaan oli taas "kieltää kaikki". Mikä olikaan lopputulos? Sivusto jatkaa toimintaansa normaalisti muualla, Suomen viranomaisten ulottumattomissa. Näin käy aina, kun suomalaisten toiminta tehdään liian vaikeaksi tai mahdottomaksi täysin laillisessa yritystoiminnassakin. Yritykset lähtevät muualle. Pelkästään Virossa suomalaisyrityksiä on jo n. 5 000.

Tänäkin aamuna olen lukenut kommentteja Facesta, kuinka maahanmuuttajille maksetaan kaikki mahdollinen ja suomalainen sen sijaan joutuu kitkuttamaan leipäjonossa ja yöpymään sen jälkeen rappukäytävässä - hyvällä säkällä, jos sellaiseen sattuu sisälle pääsemään. Tämä ei ole sitä tasavertaisuutta, josta Suomi perustuslakeineen niin suureen ääneen ylpeilee. Me ollaan ihan itse vastuussa tästä tilanteesta. Me ollaan päätetty, ketkä saavat meidän asioista päättää, ja millä tavalla. Nettikeskustelullekin on toki oma paikkansa olemassa, mutta jos edes murto-osa siitä rähinästä (joista komean kokoinen osa vieläpä suljetuissa ryhmissä!) käytettäisiin suoraan vaikuttamiseen sen sijaan, että puukotamme täällä toinen toisiamme verbaalisesti, niin uskoisin asioiden muuttuvan nykyistä nopeammin. Mitäpä sanotte?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Jukka Mäkinen

Näkökulmasi, sikseen yllättävän järkevä ja positiivinen, eroaa aika tavalla puolueesi puheenjohtajan silmälappuperspektiivistä ja puolueesi aikaisemmasta toiminnasta.
RKP on yksi suurimmista syyllisistä siihen että maa on ajettu nykyiseen tilaan.

Toisekseen suora vaikuttaminen on Suomessa epäsuotavaa, kiellettyä tai rikollista. Suomessa pitää vaikuttaa edustajan välityksellä, jolloin se vaikuttaminen sitten katoaakin edustajien, tai oikeammin edustajien puheenjohtajien, välisiin lehmänkauppoihin.

Olli Nurmi

Onko rikosoikeudellisten seuraamusten langettaminen todella mielestäsi kieltämistä?

Lisäksi, esimerkiksi tästä Velallisten tuki -asiasta ei uutisoida koska se ei uutisoida koska uutiskynnys ei ylity. En ota kantaa siihen miksi. Kuitenkaan niin kauan kuin MV ahdistelee ylen toimittajia ja lietsoo vihaansa, ei sillä ole paikkaa sivistyneessä yhteiskunnassa.

Käyttäjän 111111111111111111111111 kuva
Anu Huusko

MV:hän on saanut kehoituksia muuttaa tapojaan, mutta vaikkapa uhkasakkoa ei tietääkseni ole käytetty ennen "kaiken kieltämistä". Yleensäin tämä "kieltolakipolitiikka" Suomessa johtaa ihan toisenlaisiin tuloksiin, kuin mitä tavoitteena on ollut. Kuten tässäkin tapauksessa.
Suomalainen uutiskynnys - siitäkin voisi kirjoittaa pitkään ja hartaasti. MTV menee sadepäivänä Hietsuun tekemään oikein livestriimiä siitä ettei rannalla ole auringonpalvojia, vaikka juhannus meni jo. Sen sijaan 90-luvun yrittäjien oikeusmurhat, mm. MOT:ssa 13.6. nähdyt tapaukset eivät ole riittävän mediaseksikkäitä. Tie näiden asioiden oikaisemiseksi on pitkä ja kivinen.

Reijo Jokela

Todella virkistävä ja rohkea kommentti RKP:n edustajalta. Nähtäväksi jää alkaako puoluessa inkvisitio Freudenthalin perillisten osalta toisinajattelijaa kohtaan.

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

Mvlehden jutuissa on aina osa totuutta käärittynä sensaationhakuisiin puolitotuuksiin ja väärennettyihin lähteisiin.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

"Tänäkin aamuna olen lukenut kommentteja Facesta, kuinka maahanmuuttajille maksetaan kaikki mahdollinen ja suomalainen sen sijaan joutuu kitkuttamaan leipäjonossa ja yöpymään sen jälkeen rappukäytävässä - hyvällä säkällä, jos sellaiseen sattuu sisälle pääsemään."

Selvititkö tämän todenperäisyyden yhtä tarkaan kuin muut?

Käyttäjän 111111111111111111111111 kuva
Anu Huusko

Kerroin vain sen, mistä saan lukea jatkuvasti - olipa se totta tai ei. Suomalaisten kodittomuudesta kenellekään ei pitäisi olla enää epäilystäkään Arman Alizadin dokkarin jälkeen.

Käyttäjän Jukka Konttinen kuva
Jukka Konttinen

Miksi rahkeita ei käytetä muuhun kuin nettipalstalla meuhkaamiseen? Johtuisiko siitä, ettei ne rahkeet muuhun riitä ja perustelutkin saattavat murentua matkan varrella, kun kohtaavat eriäviä mielipiteitä.

Käyttäjän 111111111111111111111111 kuva
Anu Huusko

Ihan samaa mietin. Edes murto-osa samasta energiasta suoraan vaikuttamiseen käytetttnä saisi tämän maan näyttämään nopeasti erilaiselta.

Juhani Nurminen

Sananvapaus - hyvä asia - olisi jopa Suomessa, jos vaan toteutuisi , ja siihenhän otat kantaa Anu hyvä?

US:n blogi ei erotu edukseen - väitän minä:

Kiellettyjä ovat mm. seuraavat kirjoitukset:
http://valtakunta.fi/2016/US-2016-1.php
http://www.valtakunta.fi/2010/hukkumiskuolema.php

Nyt - luotan (vai odotan)?

Tulevaisuuden "hiljainen mies", mutta rohkea :-)

Käyttäjän TimoHeikkila kuva
Timo Heikkilä

Lukea rkp:laiselta näin järkevä kannanotto on harvassa kuin kanan hampaat. Olen vaikuttunut!

Toimituksen poiminnat